Wratten behandeling

Wratten kunnen in de loop der tijd zelf verdwijnen, hoewel sommige ook hardnekkig zijn waardoor een behandeling wenselijk is. Er zijn meerdere therapieën die geschikt zijn in de behandeling van wratten, allen erop gericht om het weefsel van de wrat te verwijderen en hiermee ook het virus te doden. De huidtherapeuten van Medi Skin Care behandelen de huidaandoening wratten succesvol middels lasertherapie. De Yellow laser, KTP/Iridex of de CO2 laser zijn hiervoor geschikt. Het laserlicht schroeit de haarvaatjes rondom de wrat dicht, waardoor deze niet meer van zuurstof en voeding wordt voorzien.

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening wratten

Doet de behandeling zeer? 
De behandeling van wratten kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan er een kleine korstje ontstaan. Het is belangrijk het korstje te laten zitten totdat dit er zelf afvalt.

Frequentie
Om de huidaandoening wratten goed te behandelen zijn er vaak meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intake gesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Nazorg
Tijdens het behandel traject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming bestaan op het behandelde gebied.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare