Wijnvlekken behandeling

Wijnvlekken zijn goed te behandelen door middel van lasertherapie. De huidtherapeuten van Medi Skin Care werken met verschillende vaatlasers als de Yellow laser, KTP/Iridex laser of IPL, om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Het laserlicht verhit de bloedvaatjes waardoor deze verschrompeld worden. Hierdoor kan er geen bloed meer doorheen stromen, waardoor het lichaam de vaatjes gaat opruimen.

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening wijnvlekken

Doet de behandeling zeer? 
De behandeling van wijvlekken kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kunnen er kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om de korstjes te laten zitten totdat deze er zelf afvallen.

Frequentie 
Het aantal behandeling is afhankelijk van de grootte van de wijnvlek en van de diepte van de vaatjes. Tijdens het intakegesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Nazorg
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming bestaan op het behandelde gebied.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare