Waarom een verruca seborrhoica laserbehandeling?

Wilt u verruca seborrhoica (ouderdomswratten) verminderen? Lasertherapie is geschikt voor het behandelen van deze huidaandoening omdat hiermee het minste wondjes ontstaan.

Gratis intake

Onze huidtherapeuten maken hiervoor gebruik van de Yellow laser en KTP/Iridex laser. Het kenmerk van deze lasertypes is dat het laserlicht het plekje vanaf de oppervlakte verhit en dit zorgt ervoor dat het ouderdomswratten weefsel wordt beschadigd en afsterft. Het laserlicht brandt de ouderdomswratten oppervlakkig weg, waarna het restje wordt afgeschraapt met een curette. Het lichaam ruimt na de behandeling van nature het dode weefsel zelf op.


Gemiddeld zijn er 3 tot 4 laserbehandelingen nodig. Na de behandelingen zullen de ouderdomswratten sterk verminderd tot verwijderd zijn.

 

Bijwerkingen verruca seborrhoica laserbehandeling

Over het algemeen voelt een laserbehandeling van ouderdomswratten als kleine speldenprikjes. Pijn is een groot woord, echter heel plezierig voelt de behandeling niet. De pijngrens verschilt bovendien per persoon.

 

Nazorg verruca seborrhoica laserbehandeling

Tijdens het behandeltraject van ouderdomswratten dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.

 

Kosten verruca seborrhoica laserbehandeling

Om ouderdomswratten goed te verminderen zijn er 3 tot 4 laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Als u vragen heeft over ouderdomswratten of de behandeling kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.


Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare