Vacature: Parttime of fulltime huidtherapeut

Medi Skin Care is op zoek naar een enthousiaste huidtherapeut(e) voor huidtherapeutische behandelingen met licht- en laserapparatuur per 1 november 2017. Wij behandelen patiënten in ziekenhuizen, medische centra, eigen praktijken en op locaties door heel Nederland.

Werken bij Medi Skin Care betekent werken in de diverse wereld van laserbehandelingen. Zowel op medisch als cosmetisch gebied behandelen wij een breedspectrum aan huidaandoeningen. Persoonlijke op maatgemaakte zorg staat bij ons voorop. Elke patiënt is anders, waarbij een effectief en realistisch behandelplan wordt opgesteld. Medi Skin Care staat bekend om haar expertise in lasertechniek. Onze huidtherapeuten worden dan ook uitgebreid getraind op het gebied van lasertherapie voor zowel medische als cosmetische behandelingen.

Medi Skin Care is werkzaam in 10 ziekenhuizen op de poli dermatologie en hebben we een samenwerking met meer dan 40 locaties door heel Nederland. Daarnaast is ons eigen huidcentrum en hoofdkantoor in De Bilt vijf dagen per week geopend. In totaal zijn er 6 huidtherapeuten, een marketing & communicatiemanager en financiële medewerker werkzaam binnen Medi Skin Care. Vanwege het openen van nieuwe locaties zijn we op zoek naar een extra huidtherapeut, het liefst in de regio Den Haag en omstreken. 

Wij zoeken:
Een enthousiaste en flexibele collega met een afgeronde HBO Huidtherapie opleiding die werkervaring heeft met lasers en tevens geregistreerd is in het Kwaliteitsregister (BIG). Ben jij een leergierig, zelfstandig, ruimdenkend en een daadkrachtig persoon? Dan is Medi Skin Care het bedrijf om nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Functieomschrijving:
Als huidtherapeut ben je verantwoordelijk voor je eigen locaties: je draagt zorg voor het contact met artsen, assistenten en eigenaar van de locaties. Je bent representatief en ondersteunt collega’s waar nodig.

Je behandelt patiënten met verschillende huidaandoeningen middels verschillende lasers. Daarnaast ben je ook bekwaam in het uitvoeren van acnetherapie, elektrisch epileren, coaguleren, curettage behandelingen. Ook het uitvoeren van oedeemtherapie, waaronder het zwachtelen, valt onder jouw takenpakket. Dit laatste is echter niet een standaard werkzaamheid gedurende jouw werkweek.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen administratie, verslaglegging van uitgevoerde behandelingen in het elektrisch patiëntendossier (wij werken met Crossuite) en het uitvoeren en up to date houden van het protocol van de locaties. 

Je werkomgeving:
Omdat ons bedrijf werkzaam is op meerdere locaties door heel Nederland, betekent dat je wekelijks op verschillende locaties aan het werk bent. Dit zorgt voor veel afwisseling en uitdaging op het werkvlak. Houd er hierbij rekening mee dat de ene locatie soms verder weg is dan de andere locatie. Uiteraard krijg je een auto van de zaak. 

Profiel:

Ben jij:

* Een enthousiast, flexibel en energiek persoon met een interesse in laserbehandelingen?
* Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je de passie om patiënten optimaal te helpen?
* Ben je bereid om minimaal 1 zaterdag en 1 avond in de maand te werken?
* Ben je zelfstandig en heb je geen probleem om op verschillende locaties werkzaam te zijn?
* Ben je consequent en gestructureerd in je werkwijze?

Dan hopen wij dat jij onze nieuwe collega bent!

Sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature. Dit gesprek wordt uitgevoerd door de direct leidinggevende. Mochten deze gesprekken succesvol zijn dan vindt een bespreking van de arbeidsvoorwaarden plaats.

Ons aanbod

  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Werken met uiteenlopende laserapparatuur
  • Interne opleiding van minimaal 1 maand en
  • Salaris in overleg
  • Werkweek van minimaal 20 tot 40 uur
  • Opleidingsbudget voor het volgen van cursussen
  • Een veelzijdige en uitdagende baan

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV voor 20 oktober naar Liza Sophie de Boer of Leonie Rappard te sturen. Dit kan naar: info@mediskincare.nl met leonie@mediskincare.nl in cc.

Wij zijn bereikbaar via ons vaste nummer 030-2203600 of via Whatsapp 06-20799825.
Je kan ook altijd binnenlopen bij ons huidcentrum aan de Hessenweg 192 in De Bilt
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.mediskincare.nl