Teleangiëctastieën behandeling 

Teleangiëctastieën worden succesvol behandeld door middel van lasertherapie. Met de laser kunnen de huidtherapeuten van Medi Skin Care heel nauwkeurig het bloedvaatje volgen waardoor geen andere structuren in de huid aangetast worden. Daarbij blijft de huid intact waardoor er geen risico is op schade aan de huid. Het bloedvaatje wat behandeld is, wordt door het lichaam zelf opgeruimd, waardoor deze niet meer terug kan komen. De huidtherapeuten van Medi Skin Care werken met de KTP/Iridex laser of de Yellow laser voor deze huidaandoening.

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening teleangiëctastieën


Doet de behandeling zeer? 
De behandeling van teleangiëctastieën kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan er een klein korstje ontstaan. Het is belangrijk om het korstje te laten zitten totdat het er zelf afvalt. Door er aan te krabben, kan er een litteken ontstaan.

Frequentie  

Om de huidaandoening teleangiëctastieën goed te behandelen zijn soms meerdere behandelingen nodig. Wanneer er sprake is van een erfelijke component kunnen zich in de loop der jaren wel nieuwe vaatjes ontwikkelen waardoor er onderhoudsbehandelingen nodig zijn. Tijdens het intakegesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Nazorg
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming bestaan op het behandelde gebied.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare