Waarom een syringomen laserbehandeling?

Wilt u syringomen verminderen? Lasertherapie is een zeer geschikte manier om deze huidaandoening te behandelen.

Gratis intake

Voor de behandeling van syringomen werken onze huidtherapeuten met verschillende lasertypes, namelijk de Yellow laser, KTP laser en de Iridex laser. Het kenmerk van deze lasertypes is dat de lichtbundel zo nauwkeurig is, dat het alleen reageert op de haarvaatjes. Het laserlicht brandt de haarvaatjes rond de syringomen dicht, waardoor deze niet meer van zuurstof en voeding worden voorzien. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd.


Vaak zijn er bij syringomen meerdere laserbehandelingen nodig om een goed resultaat te bereiken.

 

Bijwerkingen syringomen laserbehandeling

De laserbehandeling van syringomen kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt aan als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte.


Nazorg syringomen laserbehandeling

Door de huid na de laserbehandeling van syringomen goed te koelen met koude washandjes of ijsblokjes zal de roodheid sneller verdwijnen.

Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.


Kosten syringomen laserbehandeling

Om syringomen goed te verminderen zijn er meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Als u vragen heeft over syringomen of de behandeling kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare