Striae behandeling

Striae is tegenwoordig goed te behandelen door middel van lasertherapie. De huidtherapeuten van Medi Skin Care maken hierbij gebruik van de ResurFX laser. Dit is de meest innovatieve laser op het gebied van huidvernieuwing en geeft het beste resultaat bij het behandelen van deze huidaandoening. In een seconde brandt het laserlicht ruim honderd minuscule gaatjes in de huid waardoor de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor verbetert de huidstructuur, wordt de huid strakker en komt de originele kleur van de huid terug.

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening striae


Doet de behandeling zeer?
De behandeling van een striae kunt u als gevoelig ervaren. Tijdens de behandeling kunt u de verhitting voelen in de huid. Na de behandeling kleurt de huid rood en ontstaat er een lichte zwelling. Deze factoren kunnen tot twee weken voorkomen en verdwijnen vanzelf. Wij adviseren daarom goed te koelen.

Frequentie
Om de huidaandoening striae goed te behandelen zijn er meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intake gesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Nazorg
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tijdens het behandeltraject niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare