Waarom een striae laserbehandeling?


Wilt u striae laten verminderen? Deze huidaandoening is tegenwoordig goed te behandelen met lasertherapie. 

Gratis intake


Onze huidtherapeuten maken hierbij gebruik van de ResurFX laser. Dit is de meest innovatieve laser op het gebied van huidvernieuwing en geeft het beste resultaat bij het behandelen van striae. In een seconde brandt het laserlicht ruim honderd minuscule gaatjes in de huid waardoor de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor verbetert de huidstructuur, wordt de huid strakker en komt de originele kleur van de huid terug.

Om striae effectief te verminderen zijn meerdere behandelingen nodig. De structuur van de huid zal door de laserbehandeling verbeteren, waardoor de striae verminderd wordt. Helemaal weg gaat deze huidaandoening helaas niet. Striae is een lastige aandoening om te behandelen, omdat het niet bij iedereen werkt; bij sommige patiënten is de huid te veel uitgerekt. Vaak doen onze huidtherapeuten eerst een proef, om te kijken hoe de huid reageert.

 

Bijwerkingen striae laserbehandeling

De behandeling van een striae kunt u als gevoelig ervaren. Tijdens de laserbehandeling kunt u de verhitting voelen in de huid. Na de behandeling kleurt de huid rood en ontstaat er een lichte zwelling. Deze factoren kunnen tot twee weken voorkomen en verdwijnen vervolgens vanzelf.

Nazorg striae laserbehandeling

In verband met de verhitting van de huid adviseren wij om na afloop van de laserbehandeling goed te koelen. 

Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tijdens de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.

 

Kosten striae laserbehandeling

Om de huidaandoening striae effectief te verminderen zijn er meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.


Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Als u vragen heeft over striae of de behandeling kunt u deze ook stellen via onze chat of via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare