Spider naevus behandeling

De huidaandoening spider naevus is door middel van lasertherapie goed te behandelen. De huidtherapeuten van Medi Skin Care werken met de KTP/Iridex laser of de Yellow laser voor deze huidaandoening. Het laserlicht absorbeert zich in het hemoglobine (bloed). Doordat het bloed in het bloedvaatje stolt, wordt dit (onbruikbare) vaatje zelf door het lichaam opgeruimd. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd.

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening spider naevus


Doet de behandeling zeer?

De behandeling van een spider kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte. Door de huid goed te koelen met koude washandjes of ijsblokjes zal de roodheid sneller verdwijnen.


Frequentie
Om de huidaandoening spider naevus goed te behandelen zijn er vaak meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Nazorg
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare