Waarom een spider naevus laserbehandeling?

Wilt u spider naevus verminderen? Lasertherapie is een zeer geschikte manier om deze huidaandoening te behandelen.

Gratis intake

Hiervoor maken onze huidtherapeuten gebruik van de vaat laser. Het kenmerk van dit lasertype is dat de lichtbundel van de laser zo nauwkeurig is, dat het alleen reageert op de haarvaatjes. Door de vorming van warmte wordt het vaatje zo verwarmd dat de vaatwanden coaguleren en binnen enkele dagen door het lichaam worden verwijderd. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd.

Vaak zijn 2 tot 3 laserbehandelingen nodig voordat spider naevus verwijderd is, maar het kan ook zijn dat de spider naevus al na 1 tot 2 laserbehandelingen weer mooi weg trekt.

Bijwerkingen spider naevus laserbehandeling

De laserbehandeling van een spider naevus kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt aan als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn van de warmte.


Nazorg spider naevus laserbehandeling

Door de huid na afloop van de laserbehandeling van spider naevus goed te koelen met koude washandjes of ijsblokjes zal de roodheid sneller verdwijnen.

Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.

 

Kosten spider naevus laserbehandeling

Om de huidaandoening spider naevus goed te verminderen zijn er gemiddeld twee tot drie laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.


Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. 
Als u vragen heeft over spider neavus of de behandeling kunt u deze ook stellen via onze chat of via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare