Rimpel behandeling

Rimpels zijn goed te behandelen door middel van lasertherapie. De huidtherapeuten van Medi Skin Care werken met de Ematrix, Fractional, ResurFX, 2940 of CO2 laser voor deze huidaandoening. De laser maakt kleine gaatjes in de huid waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Hierdoor krijgt de huid meer volume en oogt de huid jonger en frisser. 

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening rimpels

Doet de behandeling zeer?
De behandeling van rimpels kunt u als gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine spelden prikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid rood worden en kan er oedeemvorming ontstaan. Door goed te koelen door middel van koud water of ijsblokjes kunnen deze reacties sneller wegtrekken. Daarnaast kunnen er kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om deze korstjes te laten zitten totdat het er zelf afvalt. Door er aan te krabben, kan er een litteken ontstaan.

Frequentie
Om rimpels te behandelen zijn er vaak meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Nazorg
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming bestaan op het behandelde gebied.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare