Waarom een pseudofolliculitis laserbehandeling?

Wilt u pseudofolliculitis barbea verminderen?  Deze huidaandoening is goed te behandelen met lasertherapie. 

Gratis intake

Onze huidtherapeuten werken met de Light Sheer Diode laser of de Mydon laser bij deze huidaandoening. Het kenmerk van deze lasertypes is dat de laser op het pigment in de haarfollikel in werkt. Door de warmte die vervolgens ontstaat, wordt de haarfollikel vernietigd, waardoor er geen nieuw haartje meer terug kan groeien. Omdat de laser selectief te werk gaat, wordt het omliggende weefsel niet beschadigd. Doordat er geen nieuwe haartjes meer kunnen groeien, wordt de kans op ingroeide haren en als gevolg hiervan nieuwe ontstekingen aanzienlijk verminderd.


Bijwerkingen pseudofolliculitis laserbehandeling

Doordat er na de laserbehandeling geen haargroei meer is, wordt de kans op ingroeide haren en ontstekingen dus aanzienlijk verminderd. Dit is een definitieve manier om uiteindelijk van de huidaandoening af te komen. Het nadeel is echter dat mannen op deze manier geen baard kunnen houden.

Nazorg pseudofolliculitis laserbehandeling

De pseudofolliculitis laserbehandeling kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen. Ook kan de huid wat rood worden en licht gezwollen raken. Door te koelen met een coolpack trekt deze warmte snel uit de huid en worden de klachten snel minder.


Kosten peudofolliculititis laserbehandeling

Om pseudofolliculitis barbae goed te behandelen zijn er vaak meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stelt de huidherapeut een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Als u vragen heeft over lymfoedeem of de behandeling kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare