Overbeharing behandeling

Overbeharing is door middel van lasertherapie goed te behandelen. De huidtherapeuten van Medi Skin Care werken met de Light Sheer Diode laser of de Mydon laser voor deze huidaandoening. De laser werkt op het pigment in de haarfollikel. Door de warmte die ontstaat, wordt de haarfollikel vernietigd waardoor er geen nieuwe haar meer terug kan groeien. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd.

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening overbeharing

Naast overbeharing in het gelaat en lichaam, behandelen we ook de onderstaande aandoeningen ten gevolge van haargroei middels lasertherapie:

* Folliculitis barbae - ontstoken haarzakjes wat zich uit in rode kleine bultjes op de huid.

* Sinus pilonidalis - het ontstaan van een haarnetcyste in of rondom de bilnaad.

* Hidradenitis suppurativa - ontstoken haarzakjes en talgkliertjes in de liezen en oksels.


Doet de behandeling zeer?
De behandeling van deze huidaandoening kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen. Door te koelen met koud water of ijsblokjes trekt deze warmte snel de huid uit.


Frequentie
Om overbeharing goed te behandelen zijn er vaak meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.


Nazorg
Tijdens het behandel traject is het niet toegestaan de haren te epileren of te harsen. Daarnaast dient er tijdens het behandeltraject goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er verbranding en/of pigmentvorming ontstaan op het behandelde gebied.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare