Waarom laser ontharen?

Wilt u overbeharing laten verwijderen? Laser ontharen is de meest definitieve manier van ontharen. Anders dan bij harsen, scheren of epileren wordt bij het laser ontharen het haarzakje beschadigd. Hierdoor gaan de haren uitvallen en groeit er uiteindelijk niet of nauwelijks haar meer. 

Gratis intake

Onze huidtherapeuten werken voor het laser ontharen met de Light Sheer Diode laser of de Mydon laser. Het kenmerk van deze lasertypes is dat de laser inwerkt op het pigment in de haarfollikel. Door de warmte die ontstaat, wordt de haarfollikel verwijderd waardoor er geen nieuwe haar meer terug kan groeien. Omdat de laser selectief te werk gaat wordt het omliggende weefsel niet beschadigd.

Na gemiddeld 8 tot 12 laserbehandelingen is de haargroei met minimaal 80% verminderd. Er bestaat overigens wel een kans dat de haargroei zal terugkeren. Daarom adviseren wij om 1 tot 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te laten doen. Overigens voeren wij deze behandelingen tegen een verlaagd tarief uit.

Naast de laser behandeling van overbeharing in het gezicht en lichaam, behandelen we ook de onderstaande huidaandoeningen die het gevolg zijn van haargroei:
• Folliculitis barbae: Ontstoken haarzakjes op lichaamsdelen waar geschoren is
Sinus pilonidalis: Haarnestcyste in of rondom de bilnaad.
Hidradenitis suppurativa: Ontstoken haarzakjes en talgkliertjes in de liezen en oksels


Bijwerkingen laser ontharen

De laserbehandeling van overbeharing kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt aan als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen.


Nazorg laser ontharen

Door de huid na het laser ontharen te koelen met koud water of ijsblokjes trekt zal de warmte snel uit de huid trekken

Kosten laser ontharen

Om overbeharing te verwijderen zijn er 8 tot 10 laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. 
Als u vragen heeft over overbeharing of de behandeling kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare