Medi Skin Care staat voor een gezonde huid met medische kwaliteit. Naast ons eigen huidcentrum in De Bilt (regio Utrecht), hebben wij sinds februari 2018 ook een eigen behandellocatie in Amsterdam. 

Samen met tatoeageverwijderingsspecialist Laser A zitten wij in een prachtig pand in de van Woustraat in Amsterdam. 

Op deze behandellocatie kunt u terecht voor de behandeling van een breed spectrum aan huidaandoeningen, zoals: acne, acnelittekens, rosacea, couperose, beenvaatjes, sproeten, dermale naevi, wratjes, rimpels, striae, fibromen, schimmelnagels, pigment, melasma en nog veel meer.

Gezichtsbehandelingen
Om de huid te laten stralen maken wij gebruik van dieptereinigingen en chemische peelings. Eerst worden de poriën uitgereinigd en daarna wordt er een peeling aangebracht. De oude huidcellen zijn verwijderd en de peeling zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen. Hierdoor ziet uw huid er niet alleen frisser uit, het werkt ook preventief tegen huidveroudering door de vernieuwing van huidcellen.

Laserbehandelingen
Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt, zoals haarzakjes, bloedvaatjes of pigment. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd. Tussen de laserbehandelingen zit een interval van 4 tot 6 weken.

Onze meest populaire laserbehandelingen:
* (Acne)littekens

* Couperose/roodheid
* Huidverjonging (fractioneel)
* Laserontharen gezicht/lichaam
* Pigmentvlekken 

Tatoeageverwijdering
Voor het verwijderen van spijttatoages verwijzen wij u graag door naar de specialisten van Laser A. Met de PicoWay laser verwijderen zij veilig en zonder littekens uw tatoeages. De PicoWay laser is de hoogst kwalitatieve laser op het gebied van tatoeageverwijdering. 

Cryolipolyse (vet bevriezen) 
Naast ons huidcentrum in De Bilt, bieden wij nu ook cryolipolyse behandelingen aan op onze locatie in Amsterdam. Cryolipolyse is de nieuwste methode op het het gebied van vet verliezen. Anders dan bij liposuctie waar een heftige ingreep gedaan wordt, is deze behandeling nagenoeg pijnloos. 

De behandelingen worden uitgevoerd met het Clatuu Freezing Fat Away apparaat. Hierbij worden er twee handstukken geplaatst op het gewenste gebied die het vet naar binnen zuigen. Dit duurt ongeveer tien minuten tot de vetlaag volledig bevroren is. De koelende energie behandelt alleen de vetlaag zonder dat het omliggende gebied beschadigd wordt. De behandeling duurt in totaal een uur per zone.

Welke zones kunnen er behandeld worden? 
Cryolipolyse is het meest effectief bij mensen die een plaatselijke vetlaag hebben. Bij zwaar overgewicht heeft de behandeling geen zin. Denk aan zones als lovehandles, buik, bovenarmen, rug en binnen- en buitendijen. 

Afspraak maken 
Onze huidtherapeuten maken graag een afspraak met u voor een gratis intakegesprek of huidanalyse om de mogelijkheden te bespreken. Vragen? Bel ons via 0302203600, stuur een app naar 0620799825 of mail naar info@mediskincare.nl. 

Waarom laten behandelen bij Medi Skin Care?
Wij behandelen op ruim 50 locaties door heel Nederland, waaronder 12 ziekenhuizen. Wij hebben een nauwe samenwerking met dermatologen die dagelijks patiënten naar ons doorverwijzen. Daarnaast hebben wij nog een eigen huidcentrum in De Bilt (regio Utrecht) dat vijf dagen per week geopend is en een eigen behandellocatie in de van Woustraat in Amsterdam. Op al onze locaties bent u in goede handen. Wij hebben zeven vakbekwame huidtherapeuten in dienst die elk HBO-geschoold en BIG-geregistreerd zijn. Op maat gemaakte zorg en goede voorlichting staan bij ons voorop.

Vergoeding zorgverzekeraar
Het verschilt per zorgverzekeraar of zij laserbehandelingen vergoeden. Vaak worden acnebehandelingen, overbeharing en huidverkleuringen in het gezicht in de aanvullende polis geheel of gedeeltelijk vergoed. Medi Skin Care is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en het Kwaliteitsregister Paramedici (BIG). 

Bezoekadres Laser A - Medi Skin Care
Van Woustraat 101H, 1074 AG Amsterdam
Tel: 030-2203600