Medi Skin Care heeft 6 huidtherapeuten in dienst, naast een communicatiemedewerker en administratieve ondersteuning. De huidtherapeuten zijn allen HBO gediplomeerd, geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse Vereninging van Huidtherapie (NVH). 

In de ziekenhuizen waar onze huidtherapeuten werkzaam zijn, prijst men ons om de kwaliteit en de integriteit. Toen Medi Skin Care werd opgericht, stond het vast dat deze twee elementen de bouwstenen zouden zijn voor het bedrijf.

Medi Skin Care werkt samen met 10 ziekenhuizen. Zij is de enige externe partij in Nederland die haar werk in lasertechniek uitvoert in samenwerking met de dermatoloog. Ook krijgen wij patiënten doorverwezen van de afdeling chirurgie en plastische chirugie.

Naast haar werk in de ziekenhuizen werkt Medi Skin Care samen met veel verschillende beautysalons en klinieken verspreid door heel Nederland.

Alle vooraanstaande congressen en beurzen worden door de oprichtster, laserspecialist en directrice Mariëtte Annema bezocht om de nieuwste lasertechnieken en test-resultaten te volgen en toe te passen in het bedrijf. Hierdoor beschikken wij over een groot assortiment aan geavanceerde laserapparatuur. Wij streven ernaar om voor iedere patiënt toegankelijk te zijn in onze prijsstelling maar toch behandeld te kunnen worden met kwalitatieve en medische gekeurde laser-apparatuur. Zo maakt Medi Skin Care het mogelijk om door heel Nederland een groot scala aan huidaandoeningen te behandelen.