Lip angioma behandeling

De huidaandoening lip angioma wordt door de huidtherapeuten van Medi Skin Care behandelt door middel van lasertherapie. Dit gaat gemakkelijk en zonder littekenvorming. De Yellow laser, KTP of Iridex laser zijn hiervoor geschikt. Het laserlicht schroeit de vaatjes rondom het lip angioma dicht waardoor deze huidaandoening verdwijnt.

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening lip angioma


Doet de behandeling zeer?
De behandeling van lip angioma kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan er een klein korstje ontstaan. Het is belangrijk om het korstje te laten zitten totdat dit er zelf afvalt. 

Frequentie 
Om de huidaandoening lip angioma goed te behandelen zijn er vaak meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.


Nazorg
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare