Waarom een lip angioma laserbehandeling?

Wilt u een lip angioma laten verminderen? Een laserbehandeling is de meest geschikte manier om deze huidaandoening te verwijderen. Dit gaat gemakkelijk en zonder littekenvorming.

Gratis intake

Om een lip angioma te behandelen maken onze huidtherapeuten gebruik van verschillende type lasers, namelijk de Yellow laser, KTP laser of Iridex laser. Het kenmerk van deze laser soorten is dat het laserlicht de vaatjes rondom het lip angioma dicht schroeit, waardoor het plekje sterk verminderd of zelfs verdwijnt.

Vaak zijn 1 tot 2 laserbehandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Bijwerkingen lip angioma laserbehandeling

De laserbehandeling van lip angioma kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt aan als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan er een klein korstje op de huid ontstaan.

 

Nazorg lip angioma laserbehandeling

Het is belangrijk om na de laserbehandeling het korstje op de huid te laten zitten totdat deze er vanzelf afvalt.
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank.


Kosten lip angioma laserbehandeling

Om de huidaandoening lip angioma effectief te verminderen zijn er gemiddeld 1 tot 2 laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op.Daarin  krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op.Als u vragen heeft over lip angioma of de behandeling kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare