Waarom een hidradenitis suppurativa laserbehandeling?

Wilt u hidradenitis suppurativa verminderen? Deze huidaandoening is goed te behandelen door middel van lasertherapie.

Gratis intake

Voor de behandeling van Hidradenitis suppurativa wordt door onze huidtherapeuten gebruik gemaakt van de Lightsheer Diode laser. Hierbij verwijderen zij met laseren de haren (met haarzakje) die mede oorzaak zijn van de ontsteking. Door de overbeharing te verwijderen zullen er op de langere termijn minder ontstekingen in de huid ontstaan. Doordat de haarzakjes worden verwijderd, komen de ontstekingen minder snel terug. Hierdoor zullen er minder plekken moeten worden weggesneden of geopereerd.

Gemiddeld zijn er bij hidradenitis suppurativa 8 tot 10 behandelingen nodig, met een interval van 6 weken na iedere behandeling.

Bijwerkingen hidradenitis suppurativa laserbehandeling

De behandeling wordt in de liezen en in de oksels als zeer gevoelig ervaren.

Nazorg hidradenitis suppurativa laserbehandeling

Na de laserbehandeling is het aan te raden om het behandelde gebied goed te blijven reinigen en te koelen. Eventueel met producten die door ons zijn geadviseerd. Belangrijk is om voorafgaand aan de behandeling niet te epileren en te harsen. Scheren is wel toegestaan, maar niet aan te raden in verband met het risico op het ontstaan van nieuwe ontstekingen.


Kosten hidradenitis suppurativa laserbehandeling

Om de huidaandoening hidradentis suppurativa sterk te verminderen zijn er gemiddeld 8 tot 10 laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. 

Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Als u vragen heeft over hidradentis suppurativa of de behandeling kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare