Hemangioom behandeling

Hemangiomen zijn door middel van lasertherapie goed te behandelen. De huidtherapeuten van Medi Skin Care werken met de KTP/Iridex laser of de Yellow laser voor deze huidaandoening. De laser verhit de vaatjes waardoor ze wegtrekken. Omdat de laser selectief te werk gaat, wordt het omliggende weefsel niet beschadigd.

* Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening hemangioom


Doet de behandeling zeer?

De behandeling van een hemangioom kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan er een klein korstje ontstaan. Het is belangrijk om het korstje te laten zitten totdat het er zelf afvalt. Door er aan te krabben, kan er een litteken ontstaan.

Frequentie 
Om een hemangioom goed te behandelen, zijn er vaak meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intake gesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Nazorg
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming bestaan op het behandelde gebied.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare