Waarom fibromen laserbehandeling?

Wilt u fibromen laten verminderen? Fibromen zijn zeer gemakkelijk en relatief pijnloos te behandelen met lasertherapie. Hierbij wordt de fibroom tot aan de wortel gelaserd en zal deze sterk verminderen tot verdwijnen. 

Gratis intake

Onze huidtherapeuten behandelen deze huidaandoening met de KTP laser, Iridex laser of Yellow laser. Het laserlicht verwarmt hierbij het fibroom, waarna deze er na enkele dagen er vanzelf afvalt. Gemiddeld zijn er 1 tot 2 laserbehandelingen nodig om fibromen te verwijderen.

 

Bijwerkingen fibromen laserbehandeling

De behandeling van fibromen kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt aan als kleine spelden prikjes op de huid. Omdat fibromen vaak vrij klein van omvang zijn, is deze behandeling goed te verdragen.

Na de laserbehandeling kan de huid nog licht warm aanvoelen en ziet de huid rood. Deze roodheid trekt binnen enkele uren weg. Na enkele dagen kan er rondom het fibroom korstvorming ontstaan

 

Nazorg fibromen laserbehandeling

Het is belangrijk dat u korstjes op de huid laat zitten totdat het fibroom er vanzelf afvalt. Na een week zal er weer normale huid zichtbaar zijn. 

 

Kosten fibromen laserbehandeling

Om de huidaandoening fibromen goed te behandelen zijn er 1 tot 2 laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Als u vragen heeft over fibromen of de behandeling kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06 20799825.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare