Couperose behandeling

De meest effectieve manier om couperose te behandelen is door een vaatlaser te gebruiken. De huidtherapeuten van Medi Skin Care werken met verschillende vaatlasers als de KTP/Iridex,Yellow laser IPL of 1064 nd-Yag laser. Tijdens het intakegesprek bepaalt de huidtherapeut welke apparaat het meest geschikt is om de couperose behandeling mee te starten.

*Klik hier voor meer informatie over de huidaandoening couperose

Doet de behandeling zeer?
De behandeling van couperose kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kunnen er een kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om het korstjes te laten zitten totdat deze er zelf afvallen. Het laserlicht absorbeert in hemoglobine in de vaten. Door de energie wordt dit dusdanig verwarmt, zodat de vaten aan elkaar gaan plakken. Het natuurlijke genezingsproces zorgt ervoor dat de vaten opgeruimd worden in het lichaam en de roodheid verdwijnt. 

Frequentie
Om de huidaandoening couperose goed te behandelen zijn er vaak 3 tot 4 laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.


Nazorg
Tijdens het behandel traject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming bestaan op het behandelde gebied.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare