Waarom een brandwonden litteken laserbehandeling?

Wilt u brandwonden littekens laten verminderen? Lasertherapie biedt een eenvoudige en efficiënte mogelijkheid om brandwonden littekens te behandelen. De laser vernieuwt dan de huid, waardoor het litteken er beter uit gaat zien en soepeler wordt.

Gratis intake

Brandwond littekens worden behandeld met fractionele- of co2 lasertherapie. Bij een laserbehandeling worden er dan kleine gaatjes in de huid gemaakt door middel van de laserstraal. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om opnieuw collageen en elastine aan te maken. Uw littekens zullen als gevolg hiervan verminderen.

Het resultaat van de laserbehandeling verschilt per persoon en per litteken. Over het algemeen wordt de dikte en kleur van het litteken verminderd.

Bijwerkingen brandwond litteken laserbehandeling

Bij nieuwe brandwonden kan een laserbehandeling extra gevoelig zijn. De pijn verdwijnt wel direct na de behandeling, maar de huid nog wat nagloeien. Over het algemeen voelt een laserbehandeling aan als kleine speldenprikjes. Bij fractionele- of co2 lasertherapie wordt er van tevoren verdoofd door middel van een verdovende crème.


Nazorg brandwond litteken laserbehandeling

Wij adviseren een vette crème op de huid aan te brengen zodra er korstjes ontstaan. Onze huidtherapeut zal u adviseren welke crème het beste geschikt voor u is.


Kosten brandwond litteken laserbehandeling

Om brandwond littekens goed te verminderen zijn er meerdere laserbehandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een interval van 4 tot 6 weken. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten.

Overigens worden de gedeeltelijke of volledige behandelkosten door de meeste zorgverzekeraars vergoed bij een aanvullende zorgverzekering

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op. Als u vragen heeft over brandwond littekens of de behandeling kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06 20799825. 

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare