Gracieus ouder worden bij Medi Skin Care


Rimpels bepalen onze mimiek. Maar vanaf een bepaalde leeftijd kunnen sommige rimpelingen in het gezicht als storend ervaren worden. Daarom biedt het Medi Skin Care Huidcentrum in De Bilt nu op een veilige en verantwoorde manier Botuline behandelingen aan.

 

Hoe werkt Botuline?

Het woord Botuline heeft voor veel mensen een negatieve bijsmaak. Mensen denken vaak aan onnatuurlijk opgespoten lippen of wangen. In dit geval wordt Botuline verward met fillers. Bij Botuline worden rimpels niet opgevuld, maar stilgelegd. De prikkeloverdracht van zenuw naar spier wordt geblokkeerd, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Doordat de spiertjes niet samentrekken, blijft de huid glad en is de rimpel niet zichtbaar. Om blijvend resultaat te houden, is het aan te raden deze behandeling elke drie maanden te herhalen.

 

Botuline tegen overmatig zweten

Minder bekend is de Botuline behandeling tegen overmatig transpireren. Een inspuiting met Botuline in de huid leidt ertoe dat de overmatige zweetproductie met ongeveer 95% gereduceerd wordt. Tijdens de behandeling worden in de oksels om de centimeter kleine oppervlakkige injecties gegeven. In overleg met de dermatoloog kan besloten worden voorafgaand een verdovende crème te gebruiken. De behandeling heeft geen invloed op de zweetproductie elders op het lichaam. 

 

Behandellocatie en arts

In het Medi Skin Care Huidcentrum op locatie de Bilt worden alle Botuline behandelingen uitgevoerd door dermatoloog Dr. M.H. de Vries wie onder anderen gespecialiseerd is in cosmetische dermatologie. Een paar keer per maand houdt zij speciaal haar spreekuur bij ons in het Huidcentrum. Voor meer informatie of een afspraak, kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer: 030 220 3600

 

Prijzen
1 zone:  195 euro per behandeling 
2 zones: 340 euro per behandeling
3 zones: 430 euro per behandeling 
*De zones bestaan uit het voorhoofd, de frons, kraaienpootjes of oksels.

 

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare