Gracieus ouder worden bij Medi Skin Care


Rimpels bepalen onze mimiek. Maar vanaf een bepaalde leeftijd kunnen sommige rimpelingen in het gezicht als storend ervaren worden. Daarom biedt het Medi Skin Care Huidcentrum in De Bilt nu op een veilige en verantwoorde manier Botox® behandelingen aan.

 

Hoe werkt Botox®?

Het woord Botox® heeft voor veel mensen een negatieve bijsmaak. Mensen denken vaak aan onnatuurlijk opgespoten lippen of wangen. In dit geval wordt Botox® verward met fillers. Bij Botox® worden rimpels niet opgevuld, maar stilgelegd. De prikkeloverdracht van zenuw naar spier wordt geblokkeerd, zodat deze tijdelijk minder krachtig wordt. Doordat de spiertjes niet samentrekken, blijft de huid glad en is de rimpel niet zichtbaar. Om blijvend resultaat te houden, is het aan te raden deze behandeling elke drie maanden te herhalen.

 

Botox® tegen overmatig zweten

Minder bekend is de Botox® behandeling tegen overmatig transpireren. Een inspuiting met Botox® in de huid leidt ertoe dat de overmatige zweetproductie met ongeveer 95% gereduceerd wordt. Tijdens de Botox® behandeling worden in de oksels om de centimeter kleine oppervlakkige injecties gegeven. In overleg met de dermatoloog kan besloten worden voorafgaand een verdovende crème te gebruiken. De behandeling heeft geen invloed op de zweetproductie elders op het lichaam. 

 

Behandellocatie en arts

In het Medi Skin Care Huidcentrum op locatie de Bilt worden alle Botox® behandelingen uitgevoerd door dermatoloog Dr. M.H. de Vries wie onder anderen gespecialiseerd is in cosmetische dermatologie. Een paar keer per maand houdt zij speciaal haar spreekuur bij ons in het Huidcentrum. Voor meer informatie of een afspraak, kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer: 030 220 3600

 

Prijzen
1 zone:  195 euro per behandeling 
2 zones: 340 euro per behandeling
3 zones: 430 euro per behandeling 
*De zones bestaan uit het voorhoofd, de frons, kraaienpootjes of oksels.

 

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare