Behandeling (acne)littekens

(Acne)littekens zijn door middel van lasertherapie te goed te behandelen. De huidtherapeuten van Medi Skin Care werken met de Fractional of de ResurFX, 2940 en CO2 laser voor deze huidaandoening. De laser maakt kleine gaatjes in de huid waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Hierdoor krijgt de huid meer volume.

* Klik hier voor meer informatie over atrofische littekens

* Klik hier voor meer informatie over brandwonden littekens

* Klik hier voor meer informatie over keloïd littekens

* Klik hier voor meer informatie over littekens


Doet de behandeing zeer?
De behandeling van littekens kunt u als gevoelig ervaren. De laser voelt als kleine speldenprikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid rood worden en kan er oedeemvorming ontstaan. Door goed te koelen door middel van koud water of ijsblokjes kunnen deze reacties sneller wegtrekken. Tevens kunnen er na de behandeling kleine korstjes ontstaan. Het is belangrijk om de korstjes te laten zitten totdat het er zelf afvallen. Door aan de korstjes te krabben, kunnen er nieuwe littekens ontstaan.

Frequentie
Om littekens te behandelen zijn er vaak meerdere laserbehandelingen nodig. Tijdens het intakegesprek stellen de huidtherapeuten van Medi Skin Care een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over de hoeveelheid behandelingen, kosten en nazorg.

Nazorg
Tijdens het behandeltraject dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders kan er pigmentvorming bestaan op het behandelde gebied.

Wilt u ook een gezonde huid?

We bespreken graag in een vrijblijvend intakegesprek de behandelmogelijkheden met u!

Neem contact op

 
MediSkinCare