Wat is de Acné Sebacia behandeling?

Bij de Acné Sebacia behandeling worden er gouden microdeeltjes "Sebacia Gold Microparticles" in de huid gemasseerd d.m.v. ultrasound. Daarna wordt er direct een laserbehandeling uitgevoerd. Op deze manier komen de gouddeeltjes in de talgklieren terecht waardoor deze minder actief worden. Bij acné is overmatig talg vaak het probleem dat ontstekingen veroorzaakt. 

Gratis intake


Wat zijn de voordelen van Sebacia t.o.v. een reguliere acnébehandeling?
- Maximaal 3 behandelingen nodig met een interval van 1 week. 
- Eenvoudige procedure, minder pijnlijk dan een normale uitreiniging van acné waarbij pustels worden verwijderd. 
- Patient is na 3 behandelingen gemiddeld 3 oplopend tot een paar jaar verlost van de acné. 

Voor wie is de behandeling geschikt?
Dit behandeltraject is geschikt voor patienten vanaf 14 jaar met actieve acné. Ook kan de behandeling preventief werken, bij mensen die gevoelig zijn voor acné of last hebben van overmatige talgproductie. 

Wie en wat is Sebacia en waar komt het vandaan?
Sebacia is een medisch en dermatologisch bedrijf uit de Verenigde Staten. De gepatenteerde microdeeltjestechnologie van Sebacia is uitgevonden bij de Rice University en de eigen dermatologische toepassingen zijn verder ontwikkeld met onderzoekers van het Wellman Center of Photomedicine in het Massachusetts General Hospital. 

Wilt u meer weten over de behandelprocedure en kijken of deze behandeling geschikt is voor u?
Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek met een van onze HBO-opgeleide huidtherapeuten. Neem contact met ons op.